Un bon gatito no va mai sol…

Darrera d’un projecte, sempre hi ha d’haver un bon equip. Juntament amb la Pituca,
la nostra artista, hi som la Lourdes i l’Albert… Aquí ens podeu conèixer una mica millor.

Tot seria més complicat sense la Lu… Si una cosa no es pot fer d’una manera es fa d’una altra, però es fa. És l’encarregada que tot arribi al seu lloc, tan la informació, com els dibuixets.

A la Sandra (Pituca quan agafa el llapis traient la llengua) ja la coneixeu. És l’encarregada de convertir el món real en les il·lustracions que tan ens agraden… Ens ha costat convèncer-la, però ja la tenim a tope.

L’Albert és el responsable de la web. Bàsicament es dedica a fer coses complicades, perquè tot sigui més senzill. Ah, també es dedica a donar la seva opinió dels dibuixos, fins i tot quan no se li demana.

Perquè els tres gatitos?

Ja fa uns quants anys, Els Quatre Gats, va esdevenir un local de reunió i de tertúlia habitual dels artistes més notables de la Barcelona de finals del segle XIX i principis del segle XX. Gent com Santiago Rusiñol, Ramon Casas, Antoni Gaudí o fins i tot un jove Pablo Picasso n’eren clients habituals. Fins i tot Picasso hi va fer la seva primera exposició en solitari.

Nosaltres ni som tants, tres en comptes de quatre, ni (de moment) som tant, per això el diminutiu gatitos en comptes de gats.

També és veritat que el fet que la Sandra hagi estat a punt de ser catalogada en diferents ocasions com “la loca de los gatos” ha ajudat una mica a escollir el nom…